SpĂ€nnande nyheter! 🚀

Vi Ă€r otroligt glada över att dela med er av det senaste framsteget i vĂ„rt samarbete med Tredje och FjĂ€rde AP-fonden (AP3 och AP4). De har just slutfört en framgĂ„ngsrik upphandling av helhetslösning för verksamheternas olika delar och nu gĂ„r vi tillsammans in i nĂ€sta spĂ€nnande fas av projektet – implementeringen!

Det har varit en Àra att arbeta med AP3 och AP4 i deras resa mot att nÄ sina strategiska mÄl. Vi Àr djupt tacksamma för det förtroende som har visats oss och Àr oerhört stolta över det arbete som hittills har utförts. Nu ser vi fram emot att fortsÀtta samarbeta med AP3 och AP4 i denna kritiska fas av projektet och tillsammans skapa verklig förÀndring och sÀtta ny standard för portföljsystem avseende integration, effektivitet och vÀrdeskapande.

HÀr Àr lÀnken till AP3 och AP4s pressrelease dÀr du kan lÀsa mer om deras spÀnnande framsteg: https://www.ap3.se/ap3-och-ap4-sakrar-ett-effektivt-systemstod-for-framtiden/

Vi vill Àven tacka teamet pÄ AP3 och AP4 och andra inblandade i projektet för deras engagemang och samarbete och ser fram emot att göra nya framsteg tillsammans i den kommande implementationsfasen. Vi Àr redo att ta oss an de utmaningar och möjligheter som ligger framför oss.